Strandpaviljoen De Jongens Bergen aan Zee

De Jongens is een gezellig en eigentijds strandpaviljoen in het populaire Bergen aan Zee. De super mooie en leuke strandtent is onlangs geheel opnieuw opgebouwd en echt de leukste strandtent van Bergen aan Zee en omstreken. De sfeer is relaxt. Uit de boxen klinkt een Ibizasound, maar het kan ook Charles Aznavour zijn. En iedereen voelt zich thuis. Van jong tot oud en van rustzoekers tot sportievelingen.

Surfschool Bergen aan Zee is gevestigd naast/in hetzelfde paviljoen als De Jongens. Terwijl jouw kind of echtgenoot(te)/kennis of vriend/vriendin zich op het water aan het uitleven is met leuke en spannende watersporten, kun je zelf genieten van een heerlijk bedje met een windscherm. Of op het mooie terras van een kop koffie of een heerlijk koud biertje of glas wijn van uitstekende kwaliteit. 

De menukaart is niet heel uitgebreid, maar eerlijk en of je nu een gegrild kippetje aan tafel of op het strand wilt oppeuzelen: het kan allemaal!

De Jongens Bergen aan Zee behoort tot 1 van de 12 leukste strandpaviljoens van Nederland (http://www.dejongensbergenaanzee.nl/nieuws/leukste-strandpaviljoens-van-nederland) Bron: De Telegraaf

Open: Dagelijks. Van ’s morgens vroeg tot de zon in de zee is gezakt.

Bezoek de website van De Jongens Bergen aan Zee

2449
2526
2531