Disclaimer

Wij verzoeken u onderstaande informatie en voorwaarden zorgvuldig te lezen. Door deze site te raadplegen, stemt u automatisch in met deze voorwaarden. De pagina's en overige inhoud van onze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten van de website zijn eigendom van Surfschool Bergen aan Zee of aan haar gelieerde ondernemingen.

Niets uit deze site mag worden verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming van Surfschool Bergen aan Zee. Wijziging van de inhoud is uitdrukkelijk verboden. Sommige delen van onze website bevatten beelden die onder het auteursrecht van de relaties van Surfschool Bergen aan Zee vallen.

Tenzij anders aangegeven zijn de handelsmerkrechten van Surfschool Bergen aan Zee (of aan haar  gelieerde ondernemingen) van toepassing op alle merken die op onze website worden getoond. Dit betreffen onder andere alle merken en logo’s van Surfschool Bergen aan Zee en haar gelieerde ondernemingen. Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Surfschool Bergen aan Zee.