Na een korte uitleg ga je met je team en een instructeur proberen door de branding te varen. Hiervoor moet je goed samenwerken en op het juiste moment héél snel peddelen. Achter de branding gekomen kunnen jullie even uitrusten om vervolgens op een golf af te surfen richting het strand.

Raften in zee als beachevent

Met raften bedwing je wild, woelig water in een stevige rubberen boot. Manoeuvreer je behendig door het golvende en kolkende water en werk goed samen met de andere leden van de bemanning in de boot. Voor rafting hoef je niet meer af te reizen naar een wilde rivier in het buitenland. Als beachevent in de Nederlandse branding van de Noordzee is het minstens zo spectaculair.

Raften met vrienden of collega's

Stap met je collega’s of vrienden of vriendinnen in een raftingboot en ga het gevecht aan met de woeste golven in de branding. Laat het water om je oren spatten, roei tegen de golven op, peddel met ze mee of laat je er overheen glijden.

Dit wordt een sensationeel uitje vol wind, water, zout en golven. Ook kun je je geluk beproeven op een indoor wildwaterbaan. Een aanrader voor thrillseekers en een must voor watersportliefhebbers. Neem contact op voor meer informatie!  

offerte aanvragen
2449
2526
2531