Mountainbike tochten door bos en duin

Na een korte uitleg gaan we onder deskundige begeleiding mountainbiken op het mooiste mountainbikeparcours van Nederland: 16,3 km door de duinen!

Mountainbiken in de duinen

Tussen de zee en het plaatsje Schoorl tref je een uitgestrekt duinterrein aan, dat plaatselijk 5 kilometer breed en tot 54 meter hoog is. Met name het bezit van "De blanke top der duinen": De Schoorlse Nok, ruim 48 meter boven NAP is de oogappel van de gemeente en een kuitenbijter voor de deelnemers. De ruim 15 kilometer lange route gaat over hoge duinen, door bossen en heide en langs De Kerf. De route is zowel grillig, uitdagend als afmattend. Je kunt de route op verschillende plaatsen starten en onderbreken. Zo kun je de route korter maken en overstappen op het fietspad. Zo is de route ook geschikt voor beginners.

Mountainbiken voor groepen

Als je kiest voor groepsevent met mountainbikes, hoef je zelf nergens aan te denken. Beachevent regelt de fietsen, veiligheidshelmen, route en instructeur. De mountainbikes worden op de juiste hoogte ingesteld en na afloop weer schoongemaakt en onderhouden. Neem contact op voor meer informatie!

Klik om een offerte aan te vragen
2449
2526
2531